klinika Rehabilitacyjna w Krojantach

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym, itp.

klinika Rehabilitacyjna w Krojantach

Postprzez marianna » 13 Sty 2010 17:58

Witam.
Mam prośbę, czy ktoś leczył się w klinice Rehabilitacyjnej w Krojantach. Jest to prywatna klinika, słyszałam o niej wiele dobrego, leczą masażami kręgosłup, mam kilka przepuklin i chciałabym się kogoś poradzić. Zabieg operacyjny jest dla mnie dość ryzykowny ze względu na astmę, więc szukam innych metod leczenia. Może ktoś wie, czy można ubiegać się o jakieś dofinansowanie i czy fakturę za pobyt można odliczyć od podatku jako ulga rehabilitacyjne. Będę wdzięczna za każdą pomoc.
marianna

Dołączenie: 13 Sty 2010 17:48

Re: klinika Rehabilitacyjna w Krojantach

Postprzez Miroslawa_s » 10 Mar 2010 23:48

Witaj Marianna! Byłam w KLINICE W KROJANTACH. Pojechałam po zdrowie. Mieszkałam w głównym budynku (DWÓR) - najwygodniej gdyż wszystko na miejscu. Lekarze b. wnikliwi, weź całą dokumentację leczniczą. Zabiegów przepisują nawet ponad 10 (ja miałam 14). Cały dzień to tylko zabiegi z przerwami na posiłki, które są w pięknie urządzonej sali w postaci sutego szwedzkiego stołu. Atmosfera rodzinna. Byłam b. zapracowana zabiegami, że na nic już więcej nie miałam ochoty. jedynie troszkę zwiedziłam okolicę. Najlepiej jechać samochodem. Tam przyjeżdżają głównie bizmesmeni z uwagi na wysokie ceny. Wszyscy b. chwalili leczenie powracali po kilka razy. Odczuwali wspaniałe efekty, które niejednokrotnie uchroniły ich od operacji. Ja też czułam poprawę, może liczyłam na większą rewelację. Może byłaby ale ja byłam tylko 1 raz. Bardzo przykładałam się do wszystkich zabiegów. Czy można odpisać od podatku nie wiem bo tym się nie interesowałam. Poziom bardzo wysoki pod każdym względem, punktualność wzorowa. Bardzo duża gama różnych zabiegów. Ja też mam poważne kłopoty z kręgosłupem bardzo walczę o siebie. Naj najlepsze leczenie to jednak systematyczna rehabilitacja! Życzę Ci zdrowia. Jeśli masz ochotę to napisz do mnie.
Miroslawa_s

Dołączenie: 10 Mar 2010 22:34

Postprzez tomasz19 » 29 Lip 2010 09:30

Witam
wyslalem tam osobe i teraz zaluje. Problem polegal na tym, ze potraktowali te osobe niedbale. Moze jedzienie jeste tam ok, zabiegi tez , spanie ale znajomosc tematyki nie do konca staranna. Uczulam zwroccie uwage, kto tam was masuje. czasami, podkreslam, czasami jest to osoba nie uprawniona.

T.
tomasz19

Dołączenie: 27 Lip 2010 15:51

Postprzez szymon123415 » 29 Lip 2010 11:51

Witam,nie byłam tam,ale moge napisać tylko tyle....mam 3 przepukliny,jedną juz operowaną.Przed operacją miałam masaze i po 3 dniach ciagnełam nogami po ziemi,bOl okropny,dlatego zanim ktos podda się masazom,trzeba to skonsultowac czy w tym przypadku to nie zaszkodzi,bo moze skonczyc się tragedią.Co pomaga jednemu nie musi pomóc drugiemu.Piszę o klasycznym suchym masażu kregosłupa.Pozdrawiam.Ania
szymon123415

Dołączenie: 29 Maj 2010 06:36

Powróć do Oceń sanatorium